Според известния астролог Анджела Пърл месец май ще е богат на изразяване

...
Според известния астролог Анджела Пърл месец май ще е богат на изразяване
Коментари Харесай

Три зодии ще си заслужат признание през май. Кои са те?

Според известния астролог Анджела Пърл месец май ще е богат на изложение на самопризнание и усеща. А три знака на Зодиака, които не са пестили усилията си и са помогнали на близките си през последните шест месеца, ще усетят благоразположението на звездите. Вижте кои са те:

Рак

Водният знак ще премине през интервал от цялата част от живота си, който е обвързван с парите. Той може да получи покачване, да откри нови източници на приходи, да вземе огромен заем или да вземе решение за огромна покупка. Възможностите ще зависят директно от това какво са създали Раците преди този момент.

От 16 май знакът би трябвало да чака нарастване на вести, свързани с близки хора, изключително с деца. Може би родителите Раци ще научат нещо ново за детето си, тъй като времето оказва помощ да се разкрият секрети. А в края на месеца знакът може да тръгне на странствуване с обичания човек. Раците също могат да получат завещание.

Везни

Въздушният знак ще почувства, че май е по-успешен от април, тъй като ще има положителни вести безусловно във всички сфери на живота на Везните. Знакът ще може да смени работата, намирайки по-лесна и доходоносна, да се срещне с приятни хора, даже да откри ново прелестно място за отмора.

Астрологът има вяра, че през май Везните, дружно със своите сътрудници, могат да станат притежатели на спомагателни облаги, а от 16 май да получат късмет да научат нещо ново и забавно. Кратките пътувания ще донесат приятни благоприятни условия в интервала от 23 май, а малко по-късно знакът ще има същински финансов триумф.

Козирог

От самото начало на месеца до 11 октомври Козирозите могат да рационализират разноските си, като създадат някои приятни заключения за размера им. През месеца земният знак ще преживее празници и щастливо другарство с децата. И също ще отвори личен бизнес, в случай че самите Козирози го желаят.

От 21 май те ще се интересуват повече от сферата си на работа, тъй че би трябвало да чакат нови преференциални оферти за смяна, кариерно израстване и други положителни вести.

Все отново Пърл поучава да следите здравето си, тъй като представителите на знака, които са увлечени от работа, могат да не помнят за това.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР